icon_groen
icon_efficient
icon_creatief

ESA

ESA is dé Europese ruimtevaart-organisatie, de afkorting staat voor European Space Agency. ESA is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ruimtevaart in Europa. Daarnaast zorgt ESA ervoor dat via ruimtevaart nieuwe diensten en producten beschikbaar komen voor de inwoners van Europa.

ESA heeft als taak het ontwikkelen en uitvoeren van het Europese ruimtevaartprogramma. De satellieten zijn bedoeld om meer te weten te komen over de aarde, de ruimte eromheen, het zonnestelsel en het heelal. Daarnaast ontwikkelt ESA technologieën en diensten die gebruik maken van satellieten en bevordert ze de concurrentiepositie van de Europese industrie. ESA werkt nauw samen met ruimtevaartorganisaties buiten Europa, zodat veel van de wetenschappelijke vooruitgang ten bate kan komen aan de hele wereld.

Efficiënte oplossing

Al vier jaar werkt MediaCenter naar volle tevredenheid met ESA samen aan prachtige communicatieproducties. De samenwerking is begonnen met de aan ons gestelde vraag: ‘Kunnen jullie onze interne repro overnemen, maar met behoud van servicelevels en de juiste kwaliteit?’ Een uitgelezen kans om onze eigen repro-afdeling vanuit Rotterdam te integreren en de mensen op te leiden naar de standaard en servicelevels van ESA.
Met als resultaat dat beide partijen naast het printwerk nog intensiever schakelen over allerlei drukwerk, promotie en zelfs online producten.

Marktteam

Wil je meer weten over dit project? Onze marktexperts staan voor je klaar!

Geleverde diensten

Deel deze case