Hieronder staan onze diensten benoemd.
In de basis standaard-informatie, maar altijd afgestemd op individuele eisen en wensen.
Heb je vragen of wil je meer weten over een specifieke dienst, bel gerust.

Apps
Websites
E-publishing
Portals
Database

Online

Online communicatie is niet meer weg te denken uit het zakelijke leven. Belangrijk dus om een partner te hebben die alle facetten van het online spel beheerst. En die adviseert hoe je het meest uit de online mogelijkheden kunt halen.

Repro (digitale productie)
Direct Mail
Printing On Demand

Printen

Drukken of printen. Dat wil nog wel eens de vraag zijn. Kort door de bocht kunnen we stellen dat snelheid, kleine oplages en personaliseren bij printen doorslaggevend zijn. Printen is dan ook zeer geschikt voor mailings, presentaties, posters en cursusmateriaal.

Offset
Digitaal
Uitgeverij
Premedia

Grafisch

Het grafische proces is een 24-uurs verhaal, waarbij het gaat om creëren, plannen, efficiënt werken en het inzetten van de juiste technologie en productiemethoden.

Interim
Detachering
Consultancy

Pro

Hoewel machines onze producties verrichten, blijft ons werk vooral mensenwerk. We zijn dan ook blij dat we een hecht team van enthousiaste medewerkers hebben die gaan voor elke klus. Professionals die ook interim, gedetacheerd of als consultant voor je aan de slag kunnen.

Fulfilment
Warehousing
Distributie

Logistiek

Bij logistiek draait het om efficiency, betrouwbaarheid en kostenreductie. Dat weten we als geen andere. Al onze mensen en methodieken zijn er dan ook op gericht om deze drie aspecten te optimaliseren.